Vyhledávání


Kontakt

ECONOMICUS s.r.o.
Růžová 7
Jindřichův Hradec
37701

+420.739494043

E-mail: obchod@economicus.cz

Zoufalé manželky. Zoufalé milenky.

23.06.2011 12:20

 

     Manželky a milenky byly, jsou a vždy budou dva nesmiřitelné tábory. Není se co divit. Jedny nikdy nepochopí, proč si ta druhá nenajde někoho nezadaného a svádí jejich partnera, druhé zase žijí v přesvědčení, že jejich partner je se svojí legitimní partnerkou v něčem nespokojený, nebo že ten vztah není kvalitní, a proto muž hledá vztah právě s ní.

     Zajímavé je, že jen zřídkakdy jedna či druhá skupina žen ukáže prstem také na muže a označí je za hlavního viníka nevěry. Mužům sice obě ženy přisuzují jistou část viny za vzniklou situaci, ale rozhodně ne tu nejpodstatnější.

     Ani manželky, ani milenky se totiž nedokážou vyrovnat s tím, že jejich partner by něco takového provedl ze své vlastní iniciativy. Jednoduše si hlavní vinu partnera nechtějí přiznat, a proto hledají logické a uspokojivé vysvětlení, které nacházejí v obvinění té druhé ženy a které jim dává naději na vztah s mužem do budoucna.

     Také tvrzení, že láska je slepá, tady platí na sto procent. Manželky i milenky totiž nevidí, že jimi milovaný muž je ve skutečnosti vypočítavý jedinec, který nemá problém s tím, aby i několik let sliboval lásku a věrnost více ženám, a to dokonce i poté, co jeho milostný poměr vypluje na povrch.

     A tak se obě skupiny žen v průběhu vztahu dostávají do situace, která se dá právem označit jako zoufalá. Milenky se i několik let obětují, čekají a doufají, že jednou budou se svým vytouženým partnerem šťastné, manželky zase po zjištění nevěry zažívají životní traumata spojená se zklamáním, popřípadě ztrátou partnera a strachem o budoucnost svou a dětí.

 

    A nevěrní muži?

    ???

 

     Bohužel vám, milé ženy, právě nyní musím sebrat všechny iluze. Přestaňte si cokoliv nalhávat a otevřete oči. Převážná většina těch nevěrných mužů ..............